Fasade

 

UniCraft Fasade su ponos naše kompanije.Visok kvalitet naših fasada i stalno tehnološko unapređenje rezultirali su proizvodima koji krase spoljašnjost mnogih poslovnih i porodičnih objekata. Obezbedili smo lepezu proizvoda svih tipova u zavisnosti od Vaših želja i namene. Toniranje vršimo kompjuterski vođenim mašinama.

 

Dekorativna zaribana fasada

Uni_plast ZARIBANA FASADA je suvi tip plemenite fasade na bazi belog mermernog agregata, mineralnog veziva i specijalnih dodataka.

■ Sastav: izrađen je od kvalitetnih punila, mineralnih veziva i odgovarajućih aditiva.

■ Glavne odlike: dobra prionljivost na različite podloge, visoka pokrivna moć, nezapaljivost, različite dekorativne mogućnosti, jednostavna primena.

■ Priprema podloge: podloga koja se obrađuje Uni fasadom mora biti čvrsta, čista i ravna. Pre nanošenja fasade podlogu treba navlažiti mešavinom mase za impregnacije i vode u odnosu 1:4 (ili 1:5).

■ Način primene: pripremljena masa treba da odstoji dvadesetak minuta, da se još jednom izmeša, a nakon toga se nanosi na pripremljenu podlogu sa metalnom gletericom u sloju debljine najkrupnijeg granulata (oko 4 mm).

Zaribavanje se vrši komadom stiropora u željenom pravcu dok se ne dobije željena struktura.

■ Potrošnja: 4-4,5 kg/m2

■ Temperatura primene: +5 do +30°C

■ Rok upotrebe: 6 meseci u originalnom pakovanju, u suvom prostoru.

■ Pakovanje: 25 kg